Kamerieret zbulojnë kapriçot e VIP-ave: Çmenduritë që kërkojnë në…

56
Sigal

Historitë e treguara nga ish-punonjësit e restoranteve flasin shumë për llojin e njerëzve që jemi. Kamerieret zbulojnë disa sjellje që lënë shumë për të dëshiruar.

Në një temë të diskutuar në Reddit, disa përdorues që kanë punuar në restorantet e shtrenjtë dhe luksozë të kanë ndarë disa përvoja të çuditshme, të tilla si llojet e kërkesave të bëra nga klientët e famshëm me shumë para.

Shihet që me një mundësi të lartë ekonomike mund të bëni gjithçka, madje edhe të blini pjatën më të shtrenjtë dhe më të mirë për kafshët shtëpiake për të ngrënë.

Një natë e çmendur

Kjo i ndodhi një kameriereje një natë. Një grua që ishte me partnerin e saj, pas një debati, kërkoi që t’i paguante njërit prej kamarierëve 100 dollarë në mënyrë që ai të mund t’i pështynte në fytyrë partnerit. E gjithë kjo ndodhi pasi ai porositi pjatën më të shtrenjtë në menu për chihuahua e tij.

Në një tryezë tjetër ishte një familje që kërkoi një nga shishet më të shtrenjta të shampanjës që fëmijët e tyre të dilnin të luanin me të.

Gënjeshtra

Një përdorues tjetër komentoi se kur dikush shumë i famshëm erdhi në restorant, ata jo vetëm që i bënë të nënshkruajnë një lloj marrëveshje konfidencialiteti, por nëse një klient tjetër i restorantit i pyet se kush ishte, ata duhet të gënjejnë.

“Njëherë Robert Redford ishte ulur në një tavolinë dhe një klient nga tryeza tjetër më pyeti nëse ishte ai dhe unë i thashë natyrisht jo, se kishte gabuar.”

Kapriçot

Një restorant shumë i famshëm ishte i njohur në qytet për kënaqjen e të gjitha tekave të klientëve të tij.

Një nga më të zakonshmit kërkoi të takohej me terapistin e tij në dhomën e restorantit pasi ai nuk do të kishte kohë të shkonte në terapi. Ata i dhanë hapësirë ??për ta bërë këtë gjë.

Një ditë tjetër një familje me një djalë shtatë vjeçar kërkoi një kanaçe të tërë havjar vetëm që djali ta hante me lugë.