Andrra Destanin se kishit parë kurrë kështu…

485
Sigal

Bashkëshortja e këngëtarit Sinan Hoxha, Andrra Destani, direkt pas martesës fitoi popullaritet të gjerë.

Spikati për pamjen dhe ëmbëlsinë e saj dhe më tej fitoi mjaft ndjekës edhe në rrjetet sociale.

Pikërisht në Instagram dhe Facebook, ajo ndan momente nga jeta me Sinanin dhe djalin e tyre Ansi.

Por ndërsa temperaturat janë ndezur, edhe Andrra ka zgjedhur bregdetin.

Madje ajo ka publikuar një fotografi, ku shihet me bikini dhe me një trup për t’u pasur zili.

Andrra dhe Sinani u martuan tre vite më parë, ndërsa tashmë familja e tyre është e kompletuar me djalin e vogël Ansi, i cili mbush më së miri jetën e tyre.