Albi Nako si rrallëherë poston foto me nënën e tij

348
Sigal

Koerografi i njohur Albi Nako është shumë i ndjekur në rrjete sociale.

Gjithashtu ai është shumë aktiv në këto rrjete ku publikon foto dhe video nga përditshmëria e tij.

Por përsa i përket jetës private Albi Nako është shumë hermetik.

 Por ditën e sotme si rrallëherë Albi ka prezantuar nënën e tij, gjithashtu ai ka prekur të gjithë ndjekësit  e tij me mesazhin që ka shkruajtur për nënën e tij në ditën e nënës.

 ‘Gjerdani më i çmuar që do kesh rreth qafës, janë krahët e nenes tende’ ka shkruar krahsa fotos ku Albi shfaqet së bashku me nënën e tij.