Aktorët e famshëm që u ribashkuan pas disa vitesh

445
Sigal

Ribashkimet janë sinonim i gëzimit dhe të lezetshme. Por kur bëhet fjalë për ribashkimet e yjeve të njohur Hollivudiane, kemi ndjenja të përziera.

Kur aktorët që dikur kanë luajtur bashkë në role që na pëlqyen, takohen disa vite pasi kanë aktruar bashkë, mund të ngjallë shumë ndjenja të ndryshme.

Te emocionuar nga këto takime, Klan Kosova ju tregon 13 raste kur aktorët u ribashkuan, përfshirë ata të Friends, Ghostbusters dhe Harry Potter.

1. The Lord of the Rings (2001 — 2017)

13 Times Celebrities Reunited Years After Starring in Unforgettable Productions Together

2. Thelma & Louise (1991 — 2014)

13 Times Celebrities Reunited Years After Starring in Unforgettable Productions Together

3. That ’70s Show (1998 — 2013)

13 Times Celebrities Reunited Years After Starring in Unforgettable Productions Together

4. Friends (1994 — 2019)

13 Times Celebrities Reunited Years After Starring in Unforgettable Productions Together

5. The Nanny (1993 — 2016)

13 Times Celebrities Reunited Years After Starring in Unforgettable Productions Together

6. Ghostbusters (1984/2016 — 2016)

13 Times Celebrities Reunited Years After Starring in Unforgettable Productions Together

7. The Little Rascals (1994 — 2014)

13 Times Celebrities Reunited Years After Starring in Unforgettable Productions Together

8. The Sisterhood of the Traveling Pants (2005 — 2013)

13 Times Celebrities Reunited Years After Starring in Unforgettable Productions Together

9. Lizzie Mcguire (2001 — 2015)

13 Times Celebrities Reunited Years After Starring in Unforgettable Productions Together

10. High School Musical (2006 — 2016)

13 Times Celebrities Reunited Years After Starring in Unforgettable Productions Together

11. iCarly (2007 — 2016)

13 Times Celebrities Reunited Years After Starring in Unforgettable Productions Together

12. Harry Potter (2004 — 2018)

13 Times Celebrities Reunited Years After Starring in Unforgettable Productions Together

13. RBD’s Rebelde (2004 — 2019)

13 Times Celebrities Reunited Years After Starring in Unforgettable Productions Together