Ushqimet më të këqija në frigorifer: majoneza, salsiçet dhe margarina

470
Margarina, salcat për sallatë, majoneza, produktet qumështore me përqindje të lartë të yndyrës, si dhe sallamet e ndryshme, më së miri është të largohen nga frigoriferi që të mos na “trashin”.
Kur zgjedhim ushqim në restorant jemi të vetëdijshëm që peshku është zgjedhje më e mirë sesa hamburgeri, por te ruajtja e ushqimit në frigoriferin tonë shpesh nuk mendojmë nëse jemi duke blerë apo ngrënë shëndetshëm, pohon nutricionistja Elain Magee. Ajo ka përpiluar listën e ushqimeve të pashëndetshme, të cilat më së miri është të mos gjenden në frigorifer që të mos jemi në tundim për t’i ngrënë.

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf 
Sigal