Uji i detit kuron sëmundjen e kockave, muskujve dhe veshkave

644
Sigal

SHËNDETI/ Terapia e detit kuron shumë sëmundje dhe lehtëson përparimin e disa të tjerave

Terapia e detit kuron me sukses mjaft sëmundje, por nuk duhet abuzuar me dëshirën për banjë dielli, pasi rekomandimi i saj ose jo, mësohet vetëm në kontaktet me mjekun. Dihet që një numër sëmundjesh përkeqësohen dhe për disa të tjera, dielli mund të jetë me pasoja për jetën. E mira është që të bëhen banja ajri në hije dhe në orët e mëngjesit.

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf