Si të shpëtoni nga ulcera pa shkuar tek doktori, ja 5 zgjidhje të shpejta!

462
Ulcera e stomakut, e njohur ndryshe si ulcera gastrike, është një lloj plage ose lezioni që zhvillohet në stomak, por edhe në pjesën e zorrëve. Sipas Shoqatës Amerikane të Gastrologjisë, rreth katër milionë njerëz kanë ulcerë në stomak dhe një në çdo 10 njerëz vuan nga një e tillë të paktën një herë gjatë jetës së tyre. Ulcera në stomak ndodh kur stomaku ose pjesa e zorrëve irritohen nga efektet e dëmshme të acidit gastrik. Ky i fundit prodhohet gjatë procesit të tretjes.
1. Lakra

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf 
Sigal