Silvana Vishaj: Kirurgjia plastike, arti i skulpturimit të portreteve njerëzore

686
Flet për gaztën “Telegraf” kirurgia plastike e mirënjohur Silvana Vishaj, ku na tregon gjithçka rreth kirurgjisë plastike. Grupmoshat, kategoria e njerëzve që i kryejnë, nevojën e pashmangshme për këto operacione, efektet pozitive në jetën e secilit dhe efikasitetin dhe rezultatet e arrira. Lufta e vazhdueshme mes parukerive dhe qendrave estetike për përdorimin e ilaçeve kontrabandë, jo cilësor e të dëmshëm për shëndetin dhe jetëgjatësinë e këtyre ndërhyrjeve kirurgjikale estetike.
Si ka nisur kirurgjia plastike-estetike dhe kur është aplikuar për herë të parë në vendin tonë?
për më tepër lexoni Gazetën Telegraf