Recetat ideale për heqjen e lythave

518
Lythat janë një fenomen shqetësues që shfaqen në lëkurën tonë, jo se nuk ka produkte farmaceutike por është zgjedhur që ato të hiqen në mënyrë natyrale. Më poshtë do të lexoni dy receta që ju vijnë në ndihmë për eleminimin e lythave. Receta e parë; vendosni një copë limoni në alkool dhe lëreni aty për gjashtë orë. Pastaj, vendoseni në lyth dhe mbulojeni me anzaplast. Lëreni pjesën e limonit në lyth gjatë natës dhe metodën e përsëritni derisa të hiqet lythi. Receta e dytë zhytni disa shami në ujë deti dhe vendosni ato mbi lytha. Kripa e ujit të detit ndihmon në heqjen e suksesshme të lythave.
Sigal