Modelet me trup të plotë, po ndikojnë pozitivisht në shëndetin mendor të grave

1062
Shpërthimi i fundit i femrave të plota në fushatat e modës dhe në revista të ndryshme, jo vetëm që po u tregon meshkujve se femrat jo domosdoshmërish duhet të jenë të holla, por gjithashtu po sjell efekt pozitiv te të gjitha gratë.
Sipas një studimi të ri nga Universiteti Shtetëror i Floridës, vetëm duke i shikuar femrat e plota, gratë tjera përfitojnë përmirësim në shëndetin mendor.
Veç kësaj, përmes eksperimenteve të ndryshme është dëshmuar se gratë janë më të afta t’i vërejnë dhe mbajnë mend femrat e plota në media, sesa ato më të holla.
Rezultate imazhesh për ashley grahamRezultate imazhesh për iskra lawrenceRezultate imazhesh për iskra lawrenceRezultate imazhesh për ashley graham