Mënyra natyrale për ta mbajtur larg gripin

526
Nëse keni probleme me gripin, dhe gjatë këtij sezoni ilaçet janë gjithmonë në dorën tuaj, atëherë ju japim një tjetër zgjidhje. Ka një mënyrë më natyrale për të parandaluar gripin duke përforcuar imunitetin tuaj.
Kjo mënyrë natyrale është lëngu i shegës. Lëngu i shegës është një përzierje vitaminash dhe antioksidantësh. Ai forcon sistemin imunitar në mënyrë të përkryer.
Shega është e pasur me shumë elemente të rëndësishme, siç janë magnezi, mangani, zinku, hekuri, natriumi dhe bakri, veç vitaminës C. Stina e ftohtë nuk sjell vetëm viruset, por dhe mbrojtësit natyralë. Shega është një mbretëreshë e tyre.
Sigal