Mënyra e veçantë se si luftohet gripi virozat tek diabetikët

368

DISA KËSHILLA/ Të sëmurët duhet të ndjekin një tjetër trajektore për t’u kuruar. Ja këshillat e mjekëve specialistë

Gripi dhe virozat e ndryshme, që prekin njerëzit në këto kohë, vështirësojnë jetën e tyre të përditshme. Por, kjo sëmundje shkakton më tepër probleme tek të sëmurët diabetikë, të cilët duhet të ndjekin një tjetër trajektore për t’u kuruar. Këshillat kryesore janë marrja e medikamenteve të zakonshme kundër diabetit, si insulina apo edhe kokrrat. Një tjetër këshillë e rëndësishme është edhe matja e sasisë së sheqerit në gjak më shpesh gjatë periudhës kur iu ka kapur gripi. Përpiquni të hani ushqimin tuaj të zakonshëm, ku përfshihen edhe sheqernat.

Ndikimi

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf