Kur anestezia bëhet e rrezikshme, ja pacientët që nuk duhet ta përdorin

819
Sigal

NTERVISTA/ Flet për “Telegraf” anestezisti i maternitetit “Koço Glozheni”, Agron Delilaj

Anestezia, është pjesa më e rëndësishme e të gjithë pacientëve që kryejnë një ndërhyrje kirurgjikale. Anestezia është e ndarë në disa lloje dhe përdoret sipas rastit të interventit. Por se si bëhet përgatitja e saj, porositë që jepen para operacionit dhe se cila është kategoria e të sëmurëve që përjashtohet nga përdorimi i anestezisë, i shpjegon në një intervistë për Suplementin Shëndetësor, anestezisti i maternitetit “Koço Glozheni”, Agron Delilaj…

Shkrimin e plotë mund ta lexoni në brendësi të “Telegraf” print