Ja cilat janë dhjetë arsyet e ndjenjës së lodhjes

284

Gjumi i pamjaftueshëm, anemia dhe infeksionet urinare lodhin sistemin imunitar

Shkaku nr.1: Gjumë i pamjaftueshëm

Kjo gjë ka efekte negative në përqendrim dhe shëndet. Për adultet është e nevojshme të paktën 7- 8 orë gjumë çdo natë. E rëndësishme është vendosja e një programi të rregullt për gjumin. Një këshillë e thjeshtë, largoni Laptopin, celularin apo televizorin nga dhoma juaj e gjumit. Nëse këto masa nuk sjellin ndonjë përmirësim atëherë kërkoni ndihmën e mjekut specialist për ndonjë çrregullim të gjumit.

Shkaku nr.2: Apnea e gjumit

për më  tepër lexoni Gazetën Telegraf