Sigal

Trupi mund të tregojë shumë për shëndetin tuaj. Madje edhe këmbët mund të tregojnë gjithçka për shëndetin tuaj. Nga këmbët e thata tek ato të çara ju duhet t’i kushtoni shumë vëmendje të gjitha shenjave.

Këmbët e thata dhe të çara tregojnë se keni probleme me tiroidet. Nëse një person vuan nga tiroidet mund të ketë probleme edhe me lëkurën e këmbëve.

Zhdukja e qimeve nga këmbët tregon se keni probleme me arteriet. Kjo shkaktohet nga sëmundja periferike arteriale (PAD) e cila ndikon në qarkullimin e gjakut.

Dhimbje të shputës do të thotë se keni probleme me artritin. Kjo gjendje zakonisht ndikon në nyjet e gishtit të madh.

Zonë e kuqe dhe vija të vogla do të thotë se keni infeksion në zemër.