Disa këshilla për të qenë të lumtur fizikisht dhe psikologjikisht

415
Sigal

Nëse po mendoni për peshën që do të merrni për festat e fundvitit, falni veten për disa ditë. Mund të riktheni sërish linjat dhe qetësinë psikologjike me disa veprime të thjeshta.

Bëni yoga, vraponi, ngrini pesha, mos hani ushqime me karbohidrate ose me yndyrë, mos pini alkool dhe reduktoni stresin tuaj.

Është e lehtë të ndiheni sikur po bëni një jetë të lumtur dhe jeni të shëndetshëm. Për të gjithë ata që e kanë të vështirë të punojnë me veten, ekspertët kanë bërë disa rekomandime që do të ndihmojnë të rriturit të ndihen sa më mirë me veten.

1-Fokusohuni në atë që doni më shumë;

2-Adoptoni një qen;

3-Hani të paktën 30 ushqime zarzavate për një javë;

4-Buzëqeshni më shpesh;

5-Flini gjumë sa herë ta keni të nevojshme.