Birra është e mirë për kockat

567
Birra është produkt i disa përbërësve bazikë siç janë: uji, elbi dhe tharrmi. Rezultati i këtyre përbërësve duke vallëzuar së bashku janë alkooli dhe CO2. Ky kombinim është i lehtë dhe ka shumë mënyra për të bërë birrën tuaj ideale.
Doktori juaj mund t’ju ketë thënë që të pish alkool në moderim është mirë për shëndetin tuaj, por zakonisht vera i merr të gjitha lëvdatat për efektet antioksidante.
Ka shumë gjëra që duhet të dini:
Proteina dhe vitamina B në birrë është më e lartë se tek vera.
Birra ofron diku rreth 95-360 kalori në një servim.
1-2 birra në ditë janë mirë për eshtrat tuaja. Birra përmban silikon, i cili ndodhet në shumë pak ushqime dhe mund të ndihmojë në rritjen dhe shëndetin e eshtrave tuaja.
Sigal