Bimët që mbrojnë trurin tuaj nga Alzhaimeri, depresioni dhe ankthi

677
Këto janë disa bimë dhe erëza, të cilat kanë fuqi të mbrojnë trurin tuaj nga Alzhaimer, depresioni, ankthi dhe shumë sëmundje të tjera serioze.
Trurit të njeriut përgjatë një dite i duhet të procesojë një numër të madh informacionesh dhe të përballet me shumë situata. Mësoni se cilat janë bimët më të mira që mbrojnë trurin tuaj nga shumë sëmundje, duke nisur që nga Alzheimet dhe deri tek ankthi.
Rozmarina
Kjo bimë është përdorur për probleme të ndryshme shëndetësore, por është e njohur edhe për fuqinë e saj për të përmirësuar memorien. Rozmarina ka nivele shumë të larta të hekurit, kalçiumit dhe vitaminës B. Ajo përdoret edhe e kombinuar me ingredientë të tjerë.
Xhenseni
Rrënjët e bimës së xhensenit janë të njohura për vlerat e mëdha që mbartin dhe vetitë anti-inflamatore.
Nenexhiku 
Bima e nenexhikut ka fuqi shumë të mëdha shëruese për sëmundjet e trurit, kjo falë ingredientëve që ka në përbërje. Mundohuni ta bëni pjesë të dietës suaj ditore, për të përfituar sa më shumë nga vlerat që përmban!