Zhvillime të rëndësishme brenda PD/ Mblidhet Kryesia, çfarë pritet të ndodhë të dielën

66
Sigal

Zhvillime të rëndësishme priten në Partinë Demokratike. Sekretari i Përgjithshëm i PD, Gazment Bardhi, njofton se ditën e diel do të mblidhet kryesia e partisë, ndërsa është përcaktuar edhe axhenda që do të ndiqet.

Njoftimi i plotë i Gazment Bardhit: 

Të nderuar anëtarë të Kryesisë!

Ditën e dielë, datë 16 Maj 2021, ora 17:00, do të zhvillohet mbledhje e Kryesisë së Partisë, me rend ditë: “Diskutime dhe vendimmarrje sipas Statutit për proceset politike pas situatës së krijuar me masakrën elektorale të zgjedhjeve të 25 Prillit”.

Më pas, në orën 19:00, me të njëjtin rend dite, do të zhvillohet mbledhja e Këshillit Kombëtar.

Mbledhjet do të zhvillohet në selinë e Partisë, në sallën e Grupit Parlamentar, Kati i II.

Ju lutem merrni masat për pjesëmarrjen tuaj!

Me respekt,

Sektetari i Përgjithshëm

Gazment Bardhi