Ylli Dylgjeri: Listat

161
Lista në fëmijëri
Lista në pleqëri
Çdo parti këtu
Mban një llogari
Lista me banditë
Lista me mafiozë
Në siglën e listës
Një trëndafil rozë
Lista për votime
Lista me tollona
I ndan lali Eri
Nga taksat tona
T’fillojnë rekrutimet
Se erdhi sahati
20-te çdo Drejtor!
Ti çojnë nga krevati
Të flasë Elisa
Të flasë Gjiknuri
Premtimet pa masë
Se janë fjalë burri
Në krye është Edi
Me conton bankare
Mbusheni dhe ktë herë
Pa e çare bythën fare
Në fund si përherë
Kjo ishte loja
Fillojmë nga e para
Se na ka dalë boja…
Sigal