Xhelal Mziu në Bulqizë: Një qark i diskriminuar si askush tjetër në Shqipëri në këto 8 vite

72
Takim me strukturën e degës së PD Bulqizë!
I pranishëm nënkryetari i PD

Edi Paloka
Sigal

!

Është kënaqësi e jashtzakonshme të bashkëpunosh me këtë degë të suksesshme me kryetar Dëfrim Fiku. ✌✌
Qyteti i Bulqizës në këto 8 vite është në një situat kritike për jetën e qytetarëve, për shkak të keqqeverisjes, krimit, korrupsionit, papunësisë dhe eksodit të të rinjëve.👎👎
Vazhdon e njëjta situat e infrastrukturës rrugore si 8 vite më parë, si rruga nacionale, rruga bulqizë -Librazhdë e në çdo njësi të kësaj Bashkie.👎👎
Një qark i diskriminuar si askush tjetër në Shqipëri.
Struktura e PD dhe qytetarët janë të gatshëm për të maximalizuar votën me 25 prill, që të implementohet platforma e PD me Kryeministër Lulzim Basha, për taksa më të ulëta, për ulje të çmimit të energjisë, naftës dhe uljen e çmimeve të ushqimeve të shportës, për rritjen e punësimit, mirëqenies dhe integrimit Evropian. ✌✌