Xhelal Mziu: Më 25 prill Dibra do të votojnë PD-në!

66
Sigal

 

Në 8 vjet qeverisje të Rilindjes Shqipëria mbeti në vend numëro. Nuk u plotësua asnjë kusht për integrimin Europian. Edi Rama është kundër Europës! Edi Rama është antikombëtar! Edi Rama po shpopullon Shqipërinë! Largimi i Rilindjes emergjencë kombëtare. Qeveria Basha do të heqë Shqipërinë nga harta e kultivimit të narkotikëve! Do të çojmë përpara integrimin Europian! Do të hartojmë politika për kthimin e të rinjve në vendin e tyre dhe ndalimin e shpopullimit! Do të mbështesim me grante fermerët! Do të mbështesim ndërtimin e pikave të grumbullimit dhe eksportimit të prodhimeve organike të Dibrës. Më 25 prill Dibra do të votojnë PD-në!