Xhelal Mziu: Brezhdani vuan mungesën e vaditjes, vuan kanalizimet e ujërave të zeza

100
📍Takim me banorët e Brezhdanit!
👉Brezhdani ka qenë mbështetëse e fuqishme e Partisë Demokratike.
👉Brezhdani i besoi Rilindjes por e provoi se pasi i grabitën votën, i braktisi, nuk investoi asnjë qindarkë.
⛔Banda e Rilindjes nuk mbajti asnjë premtim, as vende pune, as investime, as rrugë, as ujësjellësa, vetëm zhgënjim!
⛔Brezhdani vuan mungesën e vaditjes, vuan kanalizimet e ujërave të zeza.
⛔Në 8 vjet asnjë subvencion në bujqësi, asnjë pemtore e re, asnjë baxho, asnjë frigorifer, asnjë pikë grumbullimi.
🗣25 prilli #REFERENDUM popullor
🔹️Qeveria Basha do të mbështesë me subvencione bujqësinë, blegtorinë, dhe fermerët
🔹️Do të përfundojë infrastruktura rrugore, rrjeti i kanaleve vaditëse, si dhe furnizimi me ujë të pijshëm i popullatës.
Sigal