Wadephul: Marrëveshja e Këshillit Politik për Reformën Zgjedhore duhet t ë miratohet pa asnjë ndryshim

58

 

Zëvendës Kryetari i i Grupit Parlamentar  CDU/CSU-së, Johann Ëadephul në Bundestag-un gjerman,  është shprehur dje se marrëveshja mes mazhorancës dhe opozitës e arritur në 5 qershor në Këshillin Politik, duhet të miratohet pa asnjë ndryshim. Zëvendës Kryetari i i Grupit Parlamentar CDU/CSU-së, Johann Wadephul:  “Shpreh keqardhjen që marrëveshja e 5 qershorit nuk është kodifikuar akoma. Aprovimi me konsensusin e partive politike i Reformës Zgjedhore, pa asnjë ndryshim, si dhe zbatimi i saj është kyç për rrugën e  Shqipërisë  drejt  BE-së. Nxis të gjitha palët, e në veçanti deputetët, ta finalizojnë këtë kriter të rëndësishëm. Forca Shqipëri!”.