Vasili: Xhaçka thotë s’është cënuar siguria kombëtare në Rinas, Lleshaj thotë po, mos janë kapur gjë nga ndonjë koncesionar i ri?

351
Sigal

Nga Petrit Vasili:

Xhaçka thote s’eshte cenuar siguria kombetare ne Rinas Lleshaj thote po,mos jane kapur gjë nga ndonje koncesionar i ri???

Xhaçka alias Ministrja e Mbrojtjes thote me gojen plote se nuk eshte cenuar siguria kombetare ne Rinas.

Ky Lleshi alias Ministri i Brendeshem thote ne Kuvendin e Shqiperise edhe ky me gojen plot qe eshte cenuar siguria kombetare.

Keta jane thjesht bashibozuke dhe njeri i bie gozhdes tjetri patkoit.

Eshte prove e qarte qe kjo qeveri eshte e kapur dhe e mbaruar krejt.

“Ishalla” nuk eshte kapur qeveria nga ndonje koncesionar i ri…. i gatshem te rrembeje thelen e radhes Aeroportin nderkombetar te Rinasit.