Vasili: Veprim i rende antishteteror i Kryeministrit!!Shiheni dokumentin dhe gjykoni vete…

303

Veprim i rende antishteteror i Kryeministrit!!

Sot kryeministri inspektoi Spitalin 6 katesh ne QSU.

Ky spital eshte urdheruar pas ekspertimit qe te mos zhvilloje aktivitete deri ne riparimin e ambienteve.

Perkundrazi jane zbrazur vetem 2 katet e para ndersa 4 kate vazhdojne punen pavaresisht urdherit te dhene.

Inspektimi i Kryeministrit u krye sot me ministren e shendetesise dhe drejtorin e QSU, pa asnje inxhinier apo specialist ndertimi.

Mbi kryeministrin rendojne disa pyetje:

1.Kush e mori vendimin per vazhdimin e veprimtarise ne 4 katet e tjera te spitalit 6 katesh?

2.Kush ka autoritet te dale mbi aktin ekspertimit?

3.Kush e ka miratuar projektin e nderhyrjeve ne sputalin 6 katesh per riparimin e demeve?

4.Perse kryeministri vendos te sfidoje personalisht ekspertizen dhe inspekton nje spital ku duhet te ishte pezulluar veprimtaria sipas aktekspertizes?

Prokuroria shqiptare ka kohe qe hesht.

Por pergjigjes se ketyre pyetjeve nuk i shmanget dot.

Ndaj Prokurori i ri i Pergjithshem Çela, qe premtoi nje drejtesi ndryshe, le ta filloje me kete shkelje flagrante te kryeministrit dhe te gjithe atyre qe ka perqark dhe qe rrezikon jeten e qindra njerezve,ne menyre qe edhe njerezit te fillojne te besojne se vertet dicka mund te ndryshoje dhe prokuroria do te jete ne krah te popullit dhe jo më ne krah te rilindjes.

Shiheni dokumentin dhe gjykoni vete