Vasili: Karantina dhe Pandemia po përdoren për të grabitur e rrëmbyer Teatrin Kombëtar!

124
Sigal

Ditën e sotme, qeveria ka miratuar një VKM, në të cilën kryeministri Edi Rama ia kalon truallin e Teatrit Kombëtar në pronësi të Bashkisë së Tiranës.

Lidhur me këtë ka reaguar edhe nënkryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim, Petrit Vasili.

Reagimi i Petrit Vasilit

Karantina dhe Pandemia po përdoren për të grabitur e rrëmbyer Teatrin Kombëtar!

Qeveria kuislinge dhe spekulante e zezë grabit godinën e Teatrit Kombëtar.

Fletorja Zyrtare, gropa e riciklimit të korrupsionit gjigant qeveritar formalizon rrëmbimin e Teatrit nga Bashkia kusare e Tiranës.

Çdo reagim, protestë, refuzim demonstrim në çdo formë është legjitim.

Pandemia dhe karantina politike po përdoren për të mbuluar grabitjet e mëdha qeveritare.

Shëndeti i njerëzve po përdoret si alibi për vjedhjen e pronës publike.

Ja vendimi i vjedhjes në Fletoren Zyrtare: