“U zhduktë Lulzim Basha nga faqja dheut”, demokrati nga Dibra ‘gati për luftë’: Me 40 nga Mamurrasi marr qeverinë kë thënë dikur, ne jemi 840 për të zhdukur Ramën

227
Sigal

“Ke pas thënë duikur në 98 kur u vra Azem Hajdari që me 40 nga Mamurrasi je gati ta marrësh qeverinë. Ne jemi gati jo me 40 por me 840 ta marrim qeverinë e Edi Ramës dhe ta zhdukim nga faqja e dheut. Krejt këto që ke këtu ke hallexhinjtë, fukarejtë, që kanë dhënë votën për PD. Ata që kanë ngrëne e kanë pirë nuk janë në këtë sallë. Të uroj jetëgjatësi dhe Lulzim Bashën një sekondë e më parë ta zhdukim nga faqja e dheut”, tha demokrati nga Dibra.