Trump pushon nga puna inspektorin e përgjithshëm të DASH, Hajro Çini: “Peshku e fillon qelbjen nga koka”

99

Nga Hajro Çini 

Informacion nga CNN:
“Trump pushoi nga puna inspektorin e përgjithshëm të DASH, Steve Lipnick se hapi hetim për sekretarin Pompeo, i cili është denoncuar për abuzim pushteti në formën e përdorimit të punonjësve të departamentit për nevoja personale.
Inspektorët e kanë për detyrë të hetojnë raste të tilla.”

Peshku e fillon qelbjen nga koka. DASH ka qënë moçal i qelbur historikisht, sidomos në kohën e Bill Lewinskyt, Christopher, apo Killary Clinton dhe tani Pompeo, prandaj ne kemi parë diplomatë imoralë, amoralë të korruptuar, të ndyrë, të paskrupuj rregullisht në Tiranë.