Suprizon Berisha: ‘Po të isha si Meta, Ramës do ti jepja një ngjalë, jo një dekoratë’

463
Sigal

A e meriton Rama dekorimin nga Meta me “Urdhërin e Skënderbeut”?

Berisha: Nuk ka asnjë shans për të dekoruar Ramën.

Megjithatë Edi Rama e mori një dekoratë nga Vuçiç “Urdhërin e Esat Pashë Toptanit”, mori dhe “Urdhërin e Zografit”. I mjaftojnë këto dekorata
Më tej Berisha ironizon: Të kisha qënë në vend të Metës do ti premtoja një ngjalë dhe jo një dekoratë. Tja conte Nari ngjalën madje