Shqipëria nën ujë/ Rrjeti shpërthen me meme kundër Edi Ramës

207
Sigal

Shqipëria është nën pushtetin e ujit për herë të tetë gjatë qeverisjes së Edi Ramës.Qytetet kryesore, të cilët qeverisen tradicionalisht prej socialistëve, janë zhytur nën ujë, ndërsa Edi Rama kishte premtuar se nuk do kishte më përmbytje kur ai të vinte në pushtet.Por ndërsa shqiptarët kanë hallin e ujit, kryeministri po zhvillon një vizitë në Turqi dhe Greqi, për të cilat pak informacion u ka dhënë shqiptarëve.

Ajo që dihet është se Greqia e ka marrë vendimin të zgjerohet në ujërat shqiptare, kurse Edi Rama tha se në Greqi kishte biseduar për pandeminë.

E gjithë kjo situatë paradoksale ka bërë që rrjeti të shpërthejë me meme kundër Edi Ramës. Ndiqini më poshtë disa prej këtyre memeve.