Shoqërohet në polici Endrit Brahimllari dhe Floida Kërpaçi

36

Mësohet se Policia ka shoqëruar edhe dy ish-deputetë të LSI-së.

Ata janë Sekretari i Përgjithshëm i LSI-së. Endrit Brahimllari dhe Floida Kërpaçi.

Këto ndalime i shtohen atyre të artistëve dhe gazetarëve të cilët mbahe në rajonet e policisë.