Shembja e Teatrit Kombëtar, Basha: Që sot opozita i rikthehet protestave

290
Sigal

Nga Lulzim Basha

Dita e sotme është një tjetër shembull i keq, kur vendi drejtohet nga një kriminel e hajdut ordiner, i cili ka marrë peng shtetin dhe institucionet e bukën e shqiptarëve.

Kemi denoncuar korrupsionin, lidhjet me krimin dhe zgjedhjet e vjedhura e manipuluara në Shqipëri.

E sotmja është një tjetër aferë e radhës, por jo vetëm kaq. Është guri i rëndesës në shpirtin e çdo shqiptari që merakoset për të ardhmen e fëmijës së tij.

Sot para 3 vitesh u ula me këtë njeri, me shpresë për të bërë një marrëveshje për shqiptarët.

Por koha tregoi se unë gabova.

Por ky gabim nuk do të ndodhë më. Opozita do të bëjë çdo veprim demokratik.,

Vendimi ynë i parë është mbështetja e protestave të Aleancës për Teatrin dhe shoqërisë civile dhe nisja e përgatitjes së protestave nga opozita.