Shembja e Teatrit, Gaba: Ishte vrasje në tentativë, pamjet erdhën nga Ministria e Brendshme

130
Sigal

Në një intervistë televizive Gentian Gaba e ka quajtur atë që ka ndodhur në shembje si një tentativë vrasje të orkestruar nga Rama, që e donte si një gosti.

“Rama i ka shpallur luftë Republikës

Në atë moment u vra teatri, por ka një vrasje në tentativë. Njerëzit janë në godinë. Pamjet vijnë nga Ministria e Brendshme.

Personi që e ka xhiruar, ka dashur ti japë Ramës pamjen e një goste.

Ai i servir pamjet e plota për talebanizëm në Tiranë, që i vë zjarrin Tiranës, për të djegur edhe ata që rezistuan.

Natën një tufë mercenarësh pa numër identifikimi u futën në teatër me armë luftë, për të shkatërruar Shqipërinë.

Kjo është Rilindja në çdo dromcë të piperit që djeg sytë, të sheshit që grabisin, që prodhon kulla dhe ndërton imazhin falco, xham dhe plastikë që ekziston në kokën e një njeriu që ka një tufë pupacësh si ai idioti i Bashkisë.”