Rama shkon në Fier me autokolonë luksoze, pamjet bëjnë xhiron e rrjetit, “BISHAT” e ZEZA rrethojnë kryeministrin

100
Siç duket edhe nga pamjet e mëposhtme, për parakalimin e Ramës, Garda dhe Policia e Shtetit janë vendosur në të gjithë segmentin rrugor që të çon tek vendi ku ndërtohet spitali.
Sigal

FIER– Kryeministri Rama ka vizituar sërish ditën e sotme vendin ku do ndërtohet spitali i Fierit, në fshatin Mbrostar të Fierit.


Siç duket edhe nga pamjet e mëposhtme, për parakalimin e Ramës, Garda dhe Policia e Shtetit janë vendosur në të gjithë segmentin rrugor që të çon tek vendi ku ndërtohet spitali.

Në foto duket qartë momenti kur Rama dhe ministret e tij, kalojnë njëri pas tjetrit për të shkuar në terren, duke numëruar më shumë se 6 makina që i shoqëronin, pa përfshirë ambulancën.