Protesta në rrugën e Kombit/ Ish-ministri i Ramës: Respekt pa fund për reagimin qytetar…

653
Ylli Manjani, ish-ministër i Drejtësisë, ka reaguar përmes rrjeteve sociale lidhur me protestën e qytetarëve në rrugën e Kombit.
“Dhe meqë ra fjala tek çështjet e tjera:
Respekt pa fund për reagimin qytetar dhe Europian të Kuksianëve sot në rrugën e Kombit!
Arroganca e shtetit meriton ndëshkim popullor!
Ky lloj reagimi gjendet në çdo demokraci!”, shkruan Manjani.
Sigal