Presidenti Meta: Marrëveshje politike në këtë tokë mes Ilir Metës dhe Edi Ramës nuk do ketë më kurrë

79
Sigal

Kjo histori ka përfunduar! Kurrë më marrëveshje me Edi Ramën!

Arsyet janë dy: Ka vënë në diskutim integritetin territorial të Shqipërisë dhe ka vënë në diskutim kufijtë e Kosovës.