Presidenti Meta: Jemi në krah të Trump, të çrrënjoset droga, të mbrojmë fëmijët!

436

Presidenti i vendit, Ilir Meta po ndjek punimet e Samitit te therritur nga Donald Trump ne SHBA.

Me nje shenim ne profilin e tij ne Twitter, Meta shkruan se po e ndjek me kenaqesi dhe shpreh mbeshtetjen e plote per gjithe iniciativen e tij dhe thekson angazhimin per te bashkëpunuar ngushtë në çrrënjosjen e drogës & mbrojtur të rinjtë e fëmijët nga ajo.

Postimi i plotë i Presidentit Ilir Meta

Kënaqësi të ndjek Samitin e #USPres. @realDonaldTrump. Mbështetje e plotë për iniciativën e tij & adresuar efektivisht #WorldDrugProblem. Angazhim për të bashkëpunuar ngushtë në çrrënjosjen e drogës & mbrojtur të rinjtë e fëmijët nga ajo.