Petrit Vasili: Kryeministri Çufo i qeverisë

325

Nga Petrit Vasili

Kryeministri Çufo i qeverisë.

Ka pasur një novele të famshme për fëmije “Çufo dhe Bubi kaçurrel”.
Çufua personazhi kryesor një gënjeshtar i paparë kur e pyetën :Çufo pse gënjen? Ai u përgjigj me shumë sinqeritet : ” Ma do trupi”.

Kemi dhe ne një Çufo ky është Edi Rama,që gënjen se ja do trupi,ja do halli,ja do taksirati.
Çufo-Rama gënje vëlla genje se zanat tjetër s’bën dot.
Gënje Çufo siç bëre për videon e Agron Xhafës që iku në burg,gënje Çufo edhe për djalin e deputetit që vajti edhe ai në burg,gënje çufo edhe per Taulantin me sa duket ja ke taksur edhe atij burgun qe të heqësh hallin tënd.
Të vaftë mbarë zanati çufoooooo…….