PD: I takon opozitës të propozojë Avokatin e Popullit

316

Nënkryetari i Partisë Demokratike, Edi Paloka, pohon se Edi Rama shkeli marrëveshjen dhe traditën parlamentare për të kapur avokatin e popullit. Madje për të kapur Avokatin e Popullit, Edi Rama ka shkelur dhe ligjin dhe proçedurat parlamentare.
“Kur ishte Edi Rama në opozitë, pati një marrëveshje dhe Avokati i Popullit u zgjodh në selinë e PS. Kjo marrëveshje duhet respektuar, dhe propozimi i kandidaturës për Avokatin e Popullit, i takon Partisë Demokratike”, thekson Paloka.