Pampuri: Mbi dhjetë ambulanca në pritje, janë fotografia e dështimit të Edi Ramës me pandeminë

219
Sigal

Ish-deputetja e Partisë Demokratike, Orjola Pampuri ka reaguar për situatën e koronavirusit në Shqipëri.

Ish-deputetja thekson se gjatë ditës së sotme pacientët janë përballur me pritje të gjata te Infektivi.

Pampuri ka reaguar me kritika ndaj kryeministrit Edi Rama për të cilin shprehet se po akuzon mjekët që sipas saj tregojnë gjendjen e vërtetë të COVID-19.

Statusi:

Edhe sot, pacientët dhe familjarët e tyre u përballën me radhët e tejzgjatura në pritje të lirimit një shtrati tek COVID 1.

Mbi 10 ambulanca në pritje janë fotografia e dështimit të Edi Ramës me pandeminë. Në vend që të bëjë diçka për të lehtësuar qytetarët, Edi Rama ka nisur të sulmojë mjekët që dëshmojnë të vërtetën, se spitalet janë të tejmbushura.

Ish-deputetja e Partisë Demokratike, Orjola Pampuri ka reaguar për situatën e koronavirusit në Shqipëri.

Ish-deputetja thekson se gjatë ditës së sotme pacientët janë përballur me pritje të gjata te Infektivi.

Pampuri ka reaguar me kritika ndaj kryeministrit Edi Rama për të cilin shprehet se po akuzon mjekët që sipas saj tregojnë gjendjen e vërtetë të COVID-19.

Edhe sot, pacientët dhe familjarët e tyre u përballën me radhët e tejzgjatura në pritje të lirimit një shtrati tek COVID 1.

Mbi 10 ambulanca në pritje janë fotografia e dështimit të Edi Ramës me pandeminë. Në vend që të bëjë diçka për të lehtësuar qytetarët, Edi Rama ka nisur të sulmojë mjekët që dëshmojnë të vërtetën, se spitalet janë të tejmbushura.