Orkid Spahiu: Metamorfoza e Lulzim Bashës

112
Sigal

Vendimin e kam marrë i vetëm, i detyruar;
Vendimi është i padrejtë dhe kërkoj prova;
Lideri Berisha është ADN-ja e PD-së;

***

Nuk ju përgjigjem akuzave;
Nuk merrem me llumin e Foltores;
Nuk lejoj Kuvend anti-amerikan;

***

Nuk të dal në bazë, se s’dua të provokoj;
Mua më ndjek 95-97% e demokratëve;

***
Unë fitova, se përjashtova nga fushata Berishën;
Firmëtarët e delegatëve nuk ekzistojnë;
Falsifikimi i firmave është një mashtrim;
Firmat duhet të dorëzohen tek Sek. Bardha;

***

Firmat janë, po janë mbledhur nga kriminelët;
Kush ka firmosur për Kuvend, përjashtohet;
Drejtuesit e PD-së që shkojnë në ‘Foltore’, shkarkohen;

***

Ne do kemi Kuvendin “tonë të bashkimit”;
Ne do “fillojmë” aksionin opozitar;
Nuk lejoj askënd të marrë peng PD-në;

Lulzim Basha, nga selia magazinë bosh!

Metamorfoza e një gënjeshtari patologjik!