Olta Xhaçka-votuesve: Vota, përgjegjësi ndaj vetes dhe komunitetit

307
Ndërkohë, listës së politikanëve u shtohet edhe deputetja e Qarkut të Korçës, Olta Xhaçka, e cila u është drejtuar me një thirrje të gjithë votuesve shqiptarë
Olta xhaçka: “Falendërojmë të gjitha strukturat e shtetit për mbarëvajtjen e procesit të deritanishëm zgjedhor.
Ftojmë të gjithë qytetarët për të votuar dhe ftojmë komisionerët të jenë të kujdeshëm.
Mbarëvajtja ka shumë rëndësi po aq sa rezultati i zgjedhjeve.
Vota është jo vetëm një e dretë themelore, por edhe një përgjegjësi e madhe e çdo qytetari ndaj vetes dhe komunitetit”.