Myslim Murizi: PD të pastrohet nga ish ministrat e korruptuar dhe sigurimsat e Enverit

612
Myslim Murrizi, kryetari i PD në Lushnjë, në intervistën për gazetën “Telegraf” sulmon eksponetët e PD, që kritikojnë opozitën e sotme të PD dhe i fton ata që të mos bëjnë ciu-ciu në rrjete sociale, por të veprojnë në opozitë. Zoti Murrizi, fton PD që të vetpastrohet nga ish- ministrat, të cilët 8 vjet usollën me arrogancë me demokratët, sepse ata njollosin edhe opozitën e sotme të PD, por PD duhet të vetpastrohet edhe nga sigurimsat e Enverit. Zoti Murrizi shprehet se Halim Kosova është vlerë për PD, solli një politikëbërja bashkohore dhe demokratike me kandidimin e tij në 21 qershor dhe është i respektuar nga të gjithë demokratët. 
….
Intervistën e plotë me kryetarin e PD në Lushnjë, Myslim Murizi mund ta lexoni nesër në faqen 5 të Gazetës Telegraf…
Sigal