Monizëm dhe Manipulime

337
Sigal

Rasti II: Bashkia Pogradec

 

 

Nga Kastriot Islami

 

Në vitin 2015 Kandidati i opozites së sotme (pa LSI dhe PDIU) për Bashkinë e Pogradecit ka fituar 17647 vota.

 

Skandali I:  në zgjedhjet e 2019, kandidati i Edi Rames ka garuar i vetëm …pra konkurimi është monist…

 

Skandali II: Ndonëse ka garuar i vetëm ka fituar 17306 vota pra 341 vota me pak sesa ka fituar kandidati i PD ne 2015 (17647).

 

Skandali III: Justifikimi se vlera e votuesve në tabelën “Pjesëmarrja” është provizore nuk arrin dot ta fshehë manupulimin sepse 14 ditë pas zgjedhjeve ende nuk na dalë shifra zyrtare e Pjesëmarrjes për cdo bashki ndërkohë që ka përfunduar numurimi i votave dhe votuesve në cdo QV dhe është shpallur rezultati për kandidatin fitues?! 

 

Shënim: …Vijon me bashkitë e tjera…