Erisa Xhixho: Më 25 prill votoni për mirëqenien, për programin dhe qeverinë që do sjellë rimëkëmbjen e ekonomisë.

90
Sigal

Nënkryetarja e Lëvizjes Socialiste për Integrim Erisa Xhixho i bën apel shqiptarëve që më 25 prill të votojnë për mirëqenien, për programin dhe qeverinë që do sjellë rimëkëmbjen e ekonomisë!

“Punoj 1 muaj në fasoneri vetëm për qiranë, po për të ngrënë? Fëmijët nuk i ngopim dot me bukë, më tregon me lot në sy Florinda, nusja e shtëpisë. Bashkëshorti punon në ndërtim, por që pas pandemisë s’ka pasur punë. Shqipëria nuk janë videot 3D të kryeministrit. Shqipëria është edhe familja e Stefanit dhe Vasilikës, që diskutojnë bukën, por meritojnë jetesë dinjitoze.”,- tregoi Xhixho pas vizitës së saj.

Mesazhi i plotë i Erisa Xhixhos: 

Familja prej 7 anëtarësh e Stefanit dhe Vasilikës ka prekur mjerimin. Pa pension, pa punë, në mes të rrugës, pasi shtëpinë ua shembi qeveria për projektin në Unazën e Madhe, por s’përfituan as 1 vit bonus qiraje. “Punoj 1 muaj në fasoneri vetëm për qiranë, po për të ngrënë? Fëmijët nuk i ngopim dot me bukë”, më tregon me lot në sy Florinda, nusja e shtëpisë. Bashkëshorti punon në ndërtim, por që pas pandemisë s’ka pasur punë. Shqipëria nuk janë videot 3D të kryeministrit. Shqipëria është edhe familja e Stefanit dhe Vasilikës, që diskutojnë bukën, por meritojnë jetesë dinjitoze.
Më 25 prill votoni për mirëqenien, për programin dhe qeverinë që do sjellë rimëkëmbjen e ekonomisë.
#lsishtepiajuaj
#shqiperiashtepiashqiptarve”, shprehet Xhixho.