Mashtrimi i fundit i Edi Ramës!

159
Sigal

Nga Erl Kodra

Sonte të gjitha televizionet transmetuan një reklamë mashtruese, njëlloj “tutoriali sqarues” rreth rregullave të votimit. “Voto 12, në rrjeshtin e 12, përndryshe vota juaj do të jetë e pavlefshme” – thoshte reklama mashtruese. Me sa duket shpresa e Ramës mbetet tek ndonjë plak i pashkollë që mund të gënjehet akoma. Sipas “tutorialit” votat e tjera, numrat e tjerë në fletën e votimit janë kot. Çfarë perversi! Shif çfarë mashtrimi perfid!

Çudia është se Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve nuk e ka bllokuar pisllëkun e Ramës.

Të dielën me 25 Prill të mos mbetet demokrat pa votuar #NDRYSHIMIN dhe numrin 9!

Image