Mallezi: Faleminderit Turqisë! Pse nuk kemi asnjë ambulancë në përputhje me standartet?

101

Jamarbër Malltezi, anëtar i kryesisë dhe Këshillit Kombëtar të PD-së, ka vënë në dukje problemet që janë hasur në këtë kohë epidemie.Duke filluar nga maskat e skaduara e deri te ambulancat që nuk janë sipas standarteve.Në një reagim të tij Malltezi nuk lë pa përmendur se si  në vend që të falenderohej infermieri ,Frrok Bardhi për evidentimin e këtyre ploblematikave thelbësore , u pushua nga puna dhe kërcënua që të mos hapte gojën.

Postimi i Jamarbër Malltezit:

Faleminderit Turqise por ca pyejte te lutem. Para 1 muaji na the “I kemi marre te gjitha masat” Tani kemi pare:
1. Maskat ishin te skaduara;
2. Tampone nuk ka per te testuar popullsine;
3. Veshje te plota per mjeket qe trajtojne pacientet nuk paska;
4. Aparate respirimi u kujtua te blinte me 20 milione euro pa gare hic vetem 2 jave pasi ra pandemia;
5. Ambulanca nuk kemi asnje sipas standardit dhe ne vend qe te falenderohej infermieri Frrok Bardhi pse e tha kete dhe te merreshin masa per t’i bere sipas standardeve, u pushua nga puna infermieri dhe u kercenuan te mos hapin goje. Palacollek.
CFARE MASASH KISHTE MARRE? Apo masat per te vjedhur miliona pa tender? 🤮🤮🤮