LSI Durrës, Elona Guri: Të gjithë së bashku do e shporrim përgjithmonë “Rilindjen” dhe do e bëjmë Shqipërinë shtëpinë tonë

41
Sigal

Ditën e sotme, anëtarja e Kryesisë së LSI Durrës, Elona Guri ka postuar një foto në rrjetet sociale, me një djalë të ri, i cili është kthyer nga jashtë shtetit për të mbështut LSI.

“Shqiptarët duan dhe meritojnë një vend ku bijtë e larguar të shqipes të kthehen në atdheun e tyre, në shtëpinë tonë të përbashkët e të jetojnë me krenari dhe dinjitet.”,- shprehet Guri në postimin e saj.

Postimi i saj i plotë:

Fredi është kthyer në Shqipëri nga jashtë vendit për të mbështetur LSI

Shqiptarët kudo që ndodhen duan largimin e “Rilindjes” autores së mjerimit dhe shkatërrimit të vendit.

Shqiptarët duan dhe meritojnë një vend ku bijtë e larguar të shqipes të kthehen në atdheun e tyre, në shtëpinë tonë të përbashkët e të jetojnë me krenari dhe dinjitet.

Ndaj të gjithë së bashku do e shporrim përgjithmonë “Rilindjen” dhe do e bëjmë Shqipërinë shtëpinë tonë

Elona Guri
LSI Durrës
#DurresiShtepiaJuaj
#LSI