Nga: Petrit Vasili

Cdokush ne Shqiperi e ndjen dhe e provon perdite mungesen e ligjit dhe zbatimin e njeanshem, preferencial dhe penalizues te tij.
Kjo i ka bere qytetaret dhe bizneset me te pasigurte se asnjehere.
Rendi publik po perjeton dite te errta mosfunksionimi ne terren, humbje te betejes dhe nenshtrim ndaj trafiqeve e krimit te organizuar si dhe humbjen e plote te besimit te qytetareve.

Sipas Indeksit të Ligjit dhe Rendit të Gallup për 2017, Shqipëria renditet e 78 në botë për sigurinë.
Shqiperia eshte e fundit në Ballkan, me rezultatin më të ulët.

Vetem qeveria dhe disa OJF te shplara jane te lumtura per situaten dhe te dyja sebashku genjejne pa u lodhur, ndersa vendi rreshqet e rreshqet rrezikshem drejt pasigurise se rende kombetare.
Tani pritet si gjithmone ndonje video idiote koreanoveriore e kryeministrit, qe tregon lumturine e madhe qe nuk ekziston dhe ca shifra statistikash te shkruara nen eksitimin narkotik te gjumit te vapes.